KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Wydarzenia

Kartoflada - Rodzinny piknik z okazji Dnia Ziemniaka

Pyrek, grula czy kartofel. Teraz każde dziecko wie, że mowa o ziemniaku jest ! Kto był, ten widział. Kto widział, ten wie. Bawiliśmy się dzisiaj wesoło, że hej ! My żabki możemy tylko podziękować. Dziękujemy za obecność, za pyszne potrawy, za piękne figurki i oryginalne stempelki. Jeden ziemniak a tyle radości ! Dzięku...

Zajęcia pokazowe - Taniec

Raz, dwa, cza cza cza ! Zajęcia pokazowe z tańca. Żabki zwarte i gotowe. Były pompony, była muzyka. Dwa razy nie trzeba nas zapraszać :) Na koniec mini pokaz tańca w wykonaniu prowadzącej. Słowem my też tak chcemy ! ...

Dzień Przedszkolaka

Nasze pierwsze świętowanie z okazji Dnia Przedszkolaka ! Zaśpiewaliśmy nasz hymn, pokolorowaliśmy ponurą pogodę kolorowymi kredami, goniliśmy bańki. Ciocia Kasia pozwoliła nam pograć na pianinie. Kto wie, kto wie .. może ktoś z nas ma ukryty talent ! Jedno jest pewne. Jesteśmy Przedszkolakami - Żabkami na medal ! ...

Dzień Kropki

15.09.2021
Dzień Kropki

Dzień Kropki

15.09.2021

Takie Święto nie mogło nas ominąć. Dzisiaj okazało się, że kropki są wszędzie ! Ogarnęło nas kropkowe szaleństwo. Posłuchaliśmy opowieści o kropce i wykonaliśmy kropkowe prace. Dzisiaj pozdrawiamy Was kropkowo !...

Przedszkoliada - zajęcia pokazowe

Dzisiaj odbyły się zajęcia sportowe. Chyba nie macie wątpliwości czy się nam podobały ? Piłka, bieganie i sala to zawsze dobra zabawa !...

Szwedzkie stoły są w środy !

To pewne ! W środy są najfajniejsze śniadania ! A wiecie dlaczego ? Bo kanapki samodzielnie zrobione to śniadanie w pełni zjedzone. Nauczyliśmy się smarować pieczywo masłem, robić buźki i uśmiechy z warzyw, a ze szczypiorku to nam wyszły nawet piegi ! Takie wesołe kanapki smakowały wyśmienicie :) Sami zobaczcie !...

Żabki w ogrodzie

Witajcie ! To my, Żabki ;) Poznaliśmy już Ciocie, poznaliśmy już przedszkole, przyszedł więc czas na poznanie naszego pięknego ogrodu. Było słońce, był piasek, więc nie mogło zabraknąć uśmiechu na naszych buziach ! Bardzo nam się podobało, jeszcze nie raz tam wrócimy ! Pozdrawiamy Żabki....